Játrový puding

Na rozpuštěném másle si usmažíme drobně sekanou cibulku. Odblaněná telecí játra umeleme, přidáme k nim nakrájenou, na drobné kostečky rozehřátou slaninu, strouhanou housku, rozetřené sardele, smetanu, žloutky, sůl, bílý tlučený pepř, na špičku nože květu a usmaženou cibulku. Směs dobře umícháme, načež do ní přidáme lehce z bílků tuhý sníh. Formu na puding vymažeme sádlem, vysypeme houskou, směs do ní nalijeme a vaříme v páře 1,5 hodiny.

Rozpočet pro 5 osob:
5 dkg másla - 3 dkg cibulky - 25 dkg jater - 5 dkg nakrájené slaniny - 5 dkg strouhané housky - 2 sardele - 1/8 l smetany - 3 žloutky - sůl - pepř - na špičku nože květu a ze 3 bílků sníh - 2 dkg sádla - 3 dkg housky na formu.

 

 

Chcete mi poslat své TIP recepty v elektronické podobě?
Ráda je na stránky přidám.
Kontaktujte mě na mailu: fotodoma@gmail.com

Odkaz na stránku Játrový puding

Chcete odkázat na tento recept?
Stačí do zdrojového kódu vašich webových stránek vložit následující kód:

<a href="http://tiprecepty.cz/recepty/jatrovy-puding/">Játrový puding</a>

V případě, že rozhraní vašeho webu vytváří odkazy samo, pak stačí vložit jen:

Játrový puding na http://tiprecepty.cz/recepty/jatrovy-puding/

 

Snubní prsteny

Svatební oznámení

Fotobanka

 
 

Líbí se vám tato stránka?
Dejte o ní vědět prostřednictvím odkazu na svém webu, blogu, Facebooku či sociální síti.

Chcete podpořit rozvoj těchto stránek?

Využijte odkazy na sponzory v pravém sloupci. Doporučte stránky svým známým.
Současně také sami ušetříte. Přesvědčte se sami, že ceny jsou nižší, než ve většině kamenných prodejen.
Ušetřete nákupem přímo od výrobců a potěšte sebe i své přátele.

:)

TOPlist