Mozečková ssedlina

Mozeček polijeme horkou vodou a necháme jej tak 5 minut. Potom jej odblaníme a usmažíme na másle s drobně nakrájenou cibulkou, načež jej sítem prolisujeme. V mléce nebo polévce z kostí ušleháme metlou vejce, sůl, tlučený pepř, sekanou zel. petrželku a prolisovaný mozeček. Ssedlinu uvaříme jako hráškovou ssedlinu.

Rozpočet pro 5 osob:
1 vepřový nebo 1/2 telecího mozečku - 2 dkg másla - 2 dkg cibule - 1/16 l mléka nebo polévky z kostí - 3 vejce - sůl - 2 zrnka tluč. pepře - zelenou sekanou petržel - 2 dkg másla na vymazání.

 

 

Chcete mi poslat své TIP recepty v elektronické podobě?
Ráda je na stránky přidám.
Kontaktujte mě na mailu: fotodoma@gmail.com

Odkaz na stránku Mozečková ssedlina

Chcete odkázat na tento recept?
Stačí do zdrojového kódu vašich webových stránek vložit následující kód:

<a href="http://tiprecepty.cz/recepty/mozeckova-ssedlina/">Mozečková ssedlina</a>

V případě, že rozhraní vašeho webu vytváří odkazy samo, pak stačí vložit jen:

Mozečková ssedlina na http://tiprecepty.cz/recepty/mozeckova-ssedlina/

 

Snubní prsteny

Svatební oznámení

Fotobanka

 
 

Líbí se vám tato stránka?
Dejte o ní vědět prostřednictvím odkazu na svém webu, blogu, Facebooku či sociální síti.

Chcete podpořit rozvoj těchto stránek?

Využijte odkazy na sponzory v pravém sloupci. Doporučte stránky svým známým.
Současně také sami ušetříte. Přesvědčte se sami, že ceny jsou nižší, než ve většině kamenných prodejen.
Ušetřete nákupem přímo od výrobců a potěšte sebe i své přátele.

:)

TOPlist