Myslivecké řízky

Z hovězí plece nakrájíme si řízky, připravíme a udusíme je se zeleninou do měkka jako řízky námořnické. Když jsou měkké, vyndáme je, šťávu dáme vydusiti, pak ji zaprášíme moukou, podusíme, zalijeme polévkou, povaříme a procedíme. Před podáváním přidáme do omáčky sekané kapary, citronovou šťávu, podle chuti červeného vína a upražený cukr.

Rozpočet pro 5 osob:
5 řízků po 12 dkg - sůl - 5 dkg slaniny - 3 dkg mouky - 3 dkg loje nebo sádla - 4 dkg másla - 8 dkg zeleniny - 4 dkg cibule - 1 jalovec - 2 zrnka nov. koření - 5 zrnek pepře - tymián a bob. list - 2 dkg mouky na zaprášeni - 1 dkg kaparů - 1/16 l vína - 1 dkg cukru - z 1/2 citronu šťáva.

 

 

Chcete mi poslat své TIP recepty v elektronické podobě?
Ráda je na stránky přidám.
Kontaktujte mě na mailu: fotodoma@gmail.com

Odkaz na stránku Myslivecké řízky

Chcete odkázat na tento recept?
Stačí do zdrojového kódu vašich webových stránek vložit následující kód:

<a href="http://tiprecepty.cz/recepty/myslivecke-rizky/">Myslivecké řízky</a>

V případě, že rozhraní vašeho webu vytváří odkazy samo, pak stačí vložit jen:

Myslivecké řízky na http://tiprecepty.cz/recepty/myslivecke-rizky/

 

Snubní prsteny

Svatební oznámení

Fotobanka

Svatební oznámení

Svatební oznámení

 
 

Líbí se vám tato stránka?
Dejte o ní vědět prostřednictvím odkazu na svém webu, blogu, Facebooku či sociální síti.

Chcete podpořit rozvoj těchto stránek?

Využijte odkazy na sponzory v pravém sloupci. Doporučte stránky svým známým.
Současně také sami ušetříte. Přesvědčte se sami, že ceny jsou nižší, než ve většině kamenných prodejen.
Ušetřete nákupem přímo od výrobců a potěšte sebe i své přátele.

:)

TOPlist