Petrželová polévka

Očištěný petrželový kořen nakrájlme na stejné kostečky a na másle usmažíme. Osolenou vodu zahustíme svétležlutou jíškou a dobře ji povaříme. Pak přidáme do polévky usmaženou petržel, na kostečky nakrájená a zvlášť udušená telecí játra a polévku ještě povaříme. Pak do ní zavaříme houskové knedlíčky a před podáváním přidáme ve smetaně umíchaný žloutek, tlučený pepř, zelenou petržel.

Rozpočet pro 5 osob:
1 pěkný petrželový kořen - 3 dkg másle - sůl - 4 dkg másla - 4 dkg mouky - 5 dkg jater - 1/8 l smetany - 3 zrnka pepře - zelená petržel - 1 žloutek - 1 dkg másla na udušeni jater.

 

 

Chcete mi poslat své TIP recepty v elektronické podobě?
Ráda je na stránky přidám.
Kontaktujte mě na mailu: fotodoma@gmail.com

Odkaz na stránku Petrželová polévka

Chcete odkázat na tento recept?
Stačí do zdrojového kódu vašich webových stránek vložit následující kód:

<a href="http://tiprecepty.cz/recepty/petrzelova-polevka/">Petrželová polévka</a>

V případě, že rozhraní vašeho webu vytváří odkazy samo, pak stačí vložit jen:

Petrželová polévka na http://tiprecepty.cz/recepty/petrzelova-polevka/

 

Snubní prsteny

Svatební oznámení

Fotobanka

 
 

Líbí se vám tato stránka?
Dejte o ní vědět prostřednictvím odkazu na svém webu, blogu, Facebooku či sociální síti.

Chcete podpořit rozvoj těchto stránek?

Využijte odkazy na sponzory v pravém sloupci. Doporučte stránky svým známým.
Současně také sami ušetříte. Přesvědčte se sami, že ceny jsou nižší, než ve většině kamenných prodejen.
Ušetřete nákupem přímo od výrobců a potěšte sebe i své přátele.

:)

TOPlist