Polévka z čerstvých hříbků

Žlutou máslovou jíšku zředíme zeleninovou polévkou a dobře ji povaříme. Čerstvé hříbky očistíme, nakrájíme na lístky a udusíme na másle s jemně usekanou cibulkou, zel. petrželkou a kmínem. Udušené hříbky vložíme do osolené polévky. Před podáváním přidáme do polévky v mléce umíchaný žloutek a utlučený pepř.
Vložka: vaječná ssedlina.

Rozpočet pro 5 osob:
1,25 l vody - 25 dkg hříbků - 2 dkg másla - zel. petrželka - na špičku nože kmínu - 2 dkg cibulky - 8 dkg zeleniny
Jíška: 4 dkg másla - 5 dkg mouky - 3 zrnka tlučeného pepře - sůl - 1/8  l mléka - 1 žloutek.

 

 

Chcete mi poslat své TIP recepty v elektronické podobě?
Ráda je na stránky přidám.
Kontaktujte mě na mailu: fotodoma@gmail.com

Odkaz na stránku Polévka z čerstvých hříbků

Chcete odkázat na tento recept?
Stačí do zdrojového kódu vašich webových stránek vložit následující kód:

<a href="http://tiprecepty.cz/recepty/polevka-z-cerstvych-hribku/">Polévka z čerstvých hříbků</a>

V případě, že rozhraní vašeho webu vytváří odkazy samo, pak stačí vložit jen:

Polévka z čerstvých hříbků na http://tiprecepty.cz/recepty/polevka-z-cerstvych-hribku/

 

Snubní prsteny

Svatební oznámení

Fotobanka

 
 

Líbí se vám tato stránka?
Dejte o ní vědět prostřednictvím odkazu na svém webu, blogu, Facebooku či sociální síti.

Chcete podpořit rozvoj těchto stránek?

Využijte odkazy na sponzory v pravém sloupci. Doporučte stránky svým známým.
Současně také sami ušetříte. Přesvědčte se sami, že ceny jsou nižší, než ve většině kamenných prodejen.
Ušetřete nákupem přímo od výrobců a potěšte sebe i své přátele.

:)

TOPlist