Polévka z plic

Kousek telecích nebo vepřových plic, nebo kozlečí kořínek uvaříme do měkka se zeleninou ve slané vodě. Uvařené plíce nakrájíme na nudle, polévku z nich zahustíme světležlutou jíškou, přidáme do ní rozkrájené plíce, trochu kmínu, tluč. pepře a před podáváním smetanu se žloutkem. Polévka se již ničím nezavařuje.

Rozpočet pro 5 osob:
25 dkg plic nebo kozlečí kořínek - sůl - pepř - 8 dkg zeleniny - kmín - 4 dkg másla - 6 dkg mouky – 1/8 l smetany - 1 žloutek.

 

 

Chcete mi poslat své TIP recepty v elektronické podobě?
Ráda je na stránky přidám.
Kontaktujte mě na mailu: fotodoma@gmail.com

Odkaz na stránku Polévka z plic

Chcete odkázat na tento recept?
Stačí do zdrojového kódu vašich webových stránek vložit následující kód:

<a href="http://tiprecepty.cz/recepty/polevka-z-plic/">Polévka z plic</a>

V případě, že rozhraní vašeho webu vytváří odkazy samo, pak stačí vložit jen:

Polévka z plic na http://tiprecepty.cz/recepty/polevka-z-plic/

 

Snubní prsteny

Svatební oznámení

Fotobanka

 
 

Líbí se vám tato stránka?
Dejte o ní vědět prostřednictvím odkazu na svém webu, blogu, Facebooku či sociální síti.

Chcete podpořit rozvoj těchto stránek?

Využijte odkazy na sponzory v pravém sloupci. Doporučte stránky svým známým.
Současně také sami ušetříte. Přesvědčte se sami, že ceny jsou nižší, než ve většině kamenných prodejen.
Ušetřete nákupem přímo od výrobců a potěšte sebe i své přátele.

:)

TOPlist