Švýcarská omeleta

V hrnečku šleháme 1/2 hod. smetanu, žloutky, sůl, sekanou pažitku a mouku. Do ušlehaného přidáme z bílku tuhý sníh. Ohřátou omeletovou pánev vymažeme rozpuštěným máslem, směs na ni nalijeme a pečeme v troubě 6-10 minut. Upečenou potřeme dušenými houbami a rychle ji sbalíme. Hned podáváme.

Rozpočet pro 5 osob:
4 žloutky - sůl - 1/8 l smetany - 2 dkg mouky - pažitka - 4 bílky.
Na dušení hub: 2 dkg másla - 3 hřiby - kmín - sůl - zelená petržel - 3 zrnka pepře - 1 vejce - 2 dkg másla na omeletní pánev.

 

 

Chcete mi poslat své TIP recepty v elektronické podobě?
Ráda je na stránky přidám.
Kontaktujte mě na mailu: fotodoma@gmail.com

Odkaz na stránku Švýcarská omeleta

Chcete odkázat na tento recept?
Stačí do zdrojového kódu vašich webových stránek vložit následující kód:

<a href="http://tiprecepty.cz/recepty/svycarska-omeleta/">Švýcarská omeleta</a>

V případě, že rozhraní vašeho webu vytváří odkazy samo, pak stačí vložit jen:

Švýcarská omeleta na http://tiprecepty.cz/recepty/svycarska-omeleta/

 

Snubní prsteny

Svatební oznámení

Fotobanka

 
 

Líbí se vám tato stránka?
Dejte o ní vědět prostřednictvím odkazu na svém webu, blogu, Facebooku či sociální síti.

Chcete podpořit rozvoj těchto stránek?

Využijte odkazy na sponzory v pravém sloupci. Doporučte stránky svým známým.
Současně také sami ušetříte. Přesvědčte se sami, že ceny jsou nižší, než ve většině kamenných prodejen.
Ušetřete nákupem přímo od výrobců a potěšte sebe i své přátele.

:)

TOPlist