Tatarský biftek

Beefsteak á la Tartare. (Syrový biftek.)

Čerstvou syrovou svíčkovou uškrabeme nožem tak, aby v ní nebyly žádné kůžičky a žilky. Pak maso sekáme nožem asi 1/4-1/2 hod., aby z toho vznikla jemná masová kaše. Potom ji osolíme, upravíme z ní kulatý biftek, položíme jej na talíř, doprostřed uděláme důlek, do kterého nalijeme syrové celé vajíčko nebo jen žloutek. Povrchu vejce osolíme, celý biftek opepříme a podáváme s nakrájenou syrovou cibulí.

Rozpočet na 1 biftek:
20 dkg svíčkové - sůl - 3 zrnka pepře - 1 vejce - 4 dkg cibule.

 

 

Chcete mi poslat své TIP recepty v elektronické podobě?
Ráda je na stránky přidám.
Kontaktujte mě na mailu: fotodoma@gmail.com

Odkaz na stránku Tatarský biftek

Chcete odkázat na tento recept?
Stačí do zdrojového kódu vašich webových stránek vložit následující kód:

<a href="http://tiprecepty.cz/recepty/tatarsky-biftek/">Tatarský biftek</a>

V případě, že rozhraní vašeho webu vytváří odkazy samo, pak stačí vložit jen:

Tatarský biftek na http://tiprecepty.cz/recepty/tatarsky-biftek/

 

Snubní prsteny

Svatební oznámení

Fotobanka

Svatební oznámení

Svatební oznámení

 
 

Líbí se vám tato stránka?
Dejte o ní vědět prostřednictvím odkazu na svém webu, blogu, Facebooku či sociální síti.

Chcete podpořit rozvoj těchto stránek?

Využijte odkazy na sponzory v pravém sloupci. Doporučte stránky svým známým.
Současně také sami ušetříte. Přesvědčte se sami, že ceny jsou nižší, než ve většině kamenných prodejen.
Ušetřete nákupem přímo od výrobců a potěšte sebe i své přátele.

:)

TOPlist