Zeleninová ssedlina

Zelenou fazolku a mladý zelený hrášek uvaříme ve slané vodě do měkka. Pak vše přecedíme a sítem prolisujeme, načež přidáme mléko, žloutky, vejce, sůl, pečárky (žampiony) na tenké plátky nakrájené a na másle udušené, vše dobře umícháme a ssedlinu uvaříme jako vaječnou ssedlinu.

Rozpočet pro 5-10 osob:
5 dkg fazolky (lusků) - 1/16 l zel. hrášku - 1/8 l mléka - 3 žloutky - 1 vejce - sůl - 4 dkg pečárek neb hříbků - 1 dkg másla na udušení pečárek a 1 dkg másla na vymazání hrnečku.

 

 

Chcete mi poslat své TIP recepty v elektronické podobě?
Ráda je na stránky přidám.
Kontaktujte mě na mailu: fotodoma@gmail.com

Odkaz na stránku Zeleninová ssedlina

Chcete odkázat na tento recept?
Stačí do zdrojového kódu vašich webových stránek vložit následující kód:

<a href="http://tiprecepty.cz/recepty/zeleninova-ssedlina/">Zeleninová ssedlina</a>

V případě, že rozhraní vašeho webu vytváří odkazy samo, pak stačí vložit jen:

Zeleninová ssedlina na http://tiprecepty.cz/recepty/zeleninova-ssedlina/

 

Snubní prsteny

Svatební oznámení

Fotobanka

Svatební oznámení

Svatební oznámení

 
 

Líbí se vám tato stránka?
Dejte o ní vědět prostřednictvím odkazu na svém webu, blogu, Facebooku či sociální síti.

Chcete podpořit rozvoj těchto stránek?

Využijte odkazy na sponzory v pravém sloupci. Doporučte stránky svým známým.
Současně také sami ušetříte. Přesvědčte se sami, že ceny jsou nižší, než ve většině kamenných prodejen.
Ušetřete nákupem přímo od výrobců a potěšte sebe i své přátele.

:)

TOPlist