Zeleninový výtažek do polévek

Všechny zeleniny, cibuli podle uvedeného rozpočtu opereme, nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a v masovém strojku umeleme. Potom vložíme umletou zeleninu do hrnce a stále míchajíce ji necháme na plotně dobře zahoustnouti. Hustou zeleninu dáme do sklenic a v páře ji zavaříme. V zimě při úpravě polévek dáváme ji do slabších vodových polévek, které jen podle chuti přisolíme.

Rozpočet:
3/4 kg mrkve - 1/2 kg petržele - 1 celý větší celer - 3 menší brukve (t. j. kedlubny) - 1/2 hlávky velké kapusty - 15 zralých rajských jablíček - 20 dkg soli - kávová lžička pepře - 25 dkg cibule.

 

 

Chcete mi poslat své TIP recepty v elektronické podobě?
Ráda je na stránky přidám.
Kontaktujte mě na mailu: fotodoma@gmail.com

Odkaz na stránku Zeleninový výtažek do polévek

Chcete odkázat na tento recept?
Stačí do zdrojového kódu vašich webových stránek vložit následující kód:

<a href="http://tiprecepty.cz/recepty/zeleninovy-vytazek/">Zeleninový výtažek do polévek</a>

V případě, že rozhraní vašeho webu vytváří odkazy samo, pak stačí vložit jen:

Zeleninový výtažek do polévek na http://tiprecepty.cz/recepty/zeleninovy-vytazek/

 

Snubní prsteny

Svatební oznámení

Fotobanka

 
 

Líbí se vám tato stránka?
Dejte o ní vědět prostřednictvím odkazu na svém webu, blogu, Facebooku či sociální síti.

Chcete podpořit rozvoj těchto stránek?

Využijte odkazy na sponzory v pravém sloupci. Doporučte stránky svým známým.
Současně také sami ušetříte. Přesvědčte se sami, že ceny jsou nižší, než ve většině kamenných prodejen.
Ušetřete nákupem přímo od výrobců a potěšte sebe i své přátele.

:)

TOPlist