Znojemská pečeně

Hovězí nízký bok lehce opereme, osolíme, protáhneme na klínky nakrájenou slaninou a kyselou okurkou. Pak ho dusíme jako šťavnatou pečeni s tím rozdílem, že přidáme při dušení kousek chleba. Do hotové, procezené omáčky nakrájíme na drobné kostečky kyselou okurku.

Rozpočet pro 5 osob:
1 kg nízkého boku (šusu) - 5 dkg slaniny - 2 menší kys. okurky - sůl - 8 dkg másla - kořenová zelenina - 5 dkg cibule - 2 zrnka nov. koření - 4 zrnka pepře - citr. kůra i šťáva - 3 dkg chleba (samožitného) - 2 dkg mouky - 1/16 l červeného vína - 1 dkg cukru.

 

 

Chcete mi poslat své TIP recepty v elektronické podobě?
Ráda je na stránky přidám.
Kontaktujte mě na mailu: fotodoma@gmail.com

Odkaz na stránku Znojemská pečeně

Chcete odkázat na tento recept?
Stačí do zdrojového kódu vašich webových stránek vložit následující kód:

<a href="http://tiprecepty.cz/recepty/znojemska-pecene/">Znojemská pečeně</a>

V případě, že rozhraní vašeho webu vytváří odkazy samo, pak stačí vložit jen:

Znojemská pečeně na http://tiprecepty.cz/recepty/znojemska-pecene/

 

Snubní prsteny

Svatební oznámení

Fotobanka

Svatební oznámení

Svatební oznámení

 
 

Líbí se vám tato stránka?
Dejte o ní vědět prostřednictvím odkazu na svém webu, blogu, Facebooku či sociální síti.

Chcete podpořit rozvoj těchto stránek?

Využijte odkazy na sponzory v pravém sloupci. Doporučte stránky svým známým.
Současně také sami ušetříte. Přesvědčte se sami, že ceny jsou nižší, než ve většině kamenných prodejen.
Ušetřete nákupem přímo od výrobců a potěšte sebe i své přátele.

:)

TOPlist